mandag den 21. juli 2014

Calzone bolognese




Calzone bolognese


4 Antal

Tilberedningstid: 14 min.

Opskrift

Svits kødet i lidt olie og krydr med salt, peber og oregano. Tilsæt pizzasauce og kog op. Rul pizzadejen ud og del den i to, altså 4 stykker i alt. Læg kødsaucen midt på den ene halvdel af pizzastykket. Skær osten i fire lige store stykker og læg et stykke oven på kødsaucen. Pak den anden halvdel af dejen hen over kødsaucen og luk den godt sammen. Læg dem på en bageplade og bag pizzaerne ved 210°C nederst i ovnen i ca. 14 min

Indgredienser

500 g Hakket oksekød 9-15%
Olie til stegning
Salt, peber
1 tsk. Oregano
1 brik Pizzasauce
2 rl. Pizzadej
1 ps. Frisk mozarella, 125 g


http://www.foetex.dk/opskrift/39/calzone-bolognese.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar